Izjava o odricanju odgovornosti

Informacije na ovoj web stranici supplements-suplementi.com su isključivo informativne prirode te dane u najboljoj namjeri, na vaše razmatranje i uviđaj. One ne predstavljaju liječničke ili medicinske savjete te se ne smiju koristiti za dijagnozu ili terapiju. Publikacije i sadržaj koji se nalazi na stranicama supplements-suplementi.com i njenim pod stranicama ne mogu se smatrati dovoljnim temeljem za donošenje medicinskih, osobnih i drugih odluka.

Podaci korišteni za informacije za ovaj web su dobiveni iz slijedećih izvora:

Prije korištenja dodataka prehrani potražite savjet svog liječnika o upotrebi pojedinog proizvoda. Dodaci prehrani ne mogu zamijeniti liječnički postupak ili liječenje.

U slučaju neshvaćanja, pogrešnog razumijevanja ili zlouporabe danih informacija, web stranica supplements-suplementi.com nije odgovorna za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu, uključujući i zdravstvene posljedice. U slučaju poteškoća, obratite se liječniku ili ljekarniku.

Ne možemo garantirati da će podaci na supplements-suplementi.com u potpunosti odgovarati Vašim potrebama. Također ne možemo garantirati da će usluga biti bez odstupanja. Ukoliko dođe do odstupanja ili pogreške, molimo Vas da je prijavite putem emaila: support@mcanaliza.org kako bismo ih otklonili na najbrži mogući način.

Povratak